POTREBNA VAM JE PODRŠKA U RAZVOJU POSLOVANJA?

IMATE IDEJU?

POTREBNA VAM JE POTPORA?

BESPOVRATNA SREDSTVA, KREDIT, ZAJAM ILI JAMSTVO?

INCEPTUM za savjetovanje i usluge

Inceptum za savjetovanje i usluge je konzultantsko poduzeće specijalizirano za izradu i provedbu projekata financiranih EU i nacionalnim bespovratnim sredstvima kao i za druge oblike poslovnog i financijskog savjetovanja. Poduzeće je osnovano 2017. s ciljem da osigura najviši mogući standard i kvalitetu usluga u poslovima poslovnog savjetovanja.

Orijentiranost cilju, ambicioznost i predanost poslu te individualni pristup, entuzijazam i fleksibilnost kod svakog projekta kojeg radimo, temeljne su pretpostavke naše poslovne politike koja se pokazala vrlo uspješnom. Naši klijenti su mali, srednji i veliki poduzetnici te javni sektor. Otvoreni smo za suradnju sa poslovnim subjektima koji žele zatvoriti financijsku konstrukciju planiranih ulaganja putem bespovratnih sredstava, poticaja, poduzetničkih zajmova financiranih iz EU, kredita ili nacionalnih fondova.

Poslovanje vršimo na području cijele Republike Hrvatske, te nam, zbog specifičnosti poslova koje obavljamo, geografska ograničenja ne predstavljaju zapreku u poslovanju. Ponosimo se ostvarenim rezultatima i veselimo novim projektima. Jamčimo vrhunsku kvalitetu usluge, tajnost i zaštitu podataka, individualan pristup, brzu realizaciju, stručan savjet i podršku u svim fazama projekta.

MISIJA

Pružiti vrhunsku uslugu poslovnog savjetovanja klijentima i potencijalnim investitorima iz svih sfera poslovnog života.

VIZIJA

Biti visokoprepoznatvljiv partner koji inovativnim, predanim, kreativnim, pouzdanim i kvalitetnim poslovnim pristupima jamči svojim klijentima uspješnu prijavu i provedbu projekata na različitim poljima interesa.